ویدیو رو بده، لینک اتاق رو برای دوستات بفرست — همه با هم، همزمان، با چت و صدای زنده میبینینش.
در تعرفه رایگان تا ۶ نفر همزمان با صدای زنده — برای اتاقهای بزرگتر پلن ویژه رو ببین.
ویدیو به فضای ابری منتقل و پاکسازی میشه؛ روی سرور اصلی هیچ فایلی باقی نمیمونه.